MO va de copes al Centre Història d’Andorra la Vella

Les clientes de la botiga MO complements, d’Andorra la Vella, van gaudir d’una nit de copes molt especial, amb degustacions exclusives de còctels amb i sense alcohol, delicadeses dolces i salades, així com l’actuació d’un mag.

Convidades Mo Complements
Foto: MO

En aquesta vuitena edició de la promoció “De copes al Centre Històric” celebrada a la capital, la botiga MO hi va participar activament, com ja és habitual en cada edició. En aquest cas, les responsables de la botiga van innovar amb l’actuació d’un mag que va fer les delícies dels nombrosos assistents que van passar per MO al llarg de la vetllada.

MO Andorra
Foto: McGrau

Uns trucs senzills però reeixits i executats amb gràcia, que van distreure les clientes i els clients. També s’oferien descomptes especials i per cada compra superior a 30€ es regalava una butlleta per participar en el sorteig d’un dinar i un sopar per a dues persones.

Mònica Codina MO i Sandra Tomàs
Foto: McGrau

A MO s’hi pot trobar una gran quantitat de complements i peces de roba, també bosses, bijuteria, fulards i barrets, entre d’altres peces, que donen aquell toc de distinció i de glamur. La Mònica Codina i la Marta Cerqueda estan al capdavant de la botiga i sempre estan a punt per oferir el seu assessorament professional perquè cada clienta es quedi amb la peça més adient a les seves característiques i als seus gustos.

Mònica Codina i les seves convidades
Foto: McGrau

Aquesta marca andorrana va ser creada l’any 2010, i a partir del 2014 es va convertir en una botiga de complements diferent, per a tot tipus de dona i estil, i on aposten per dissenyadores i dissenyadors del país.

MO Complements
Foto: MO