MO, disseny andorrà

Des de la firma MO creen peces de joieria i bijuteria amb uns dissenys minimalistes i vinculats a l’essència d’Andorra, com el floc de neu o la col·lecció de les set claus. Mònica Codina n’és la creadora.

Polseres de MOLes icones de la marca són la clau de la neu i el floc de neu, fets en plata i/o amb bany d’or. El disseny s’aplica a polseres, penjolls i altres elements, que es poden trobar a la botiga MO de la plaça Rebés d’Andorra la Vella.

“Les set claus d’Andorra”, la va crear la Mònica, inspirada en l’emblemàtic armari de les set claus.

Pel que fa a les col·leccions, creades per Laia Fité, una dissenyadora andorrana, conjuntament amb Marta Cerqueda, MO proposa arracades, polseres, anells, penjolls i collarets. Respecte a la col·lecció “Les set claus d’Andorra”, la va crear la Mònica, inspirada en l’emblemàtic armari de les set claus. La intenció era de rememorar la història d’aquest armari i donar-la a conèixer als habitants i els visitants del país, a través d’aquestes petites joies, un excel·lent record d’Andorra.

Mònica Codina, creadora de MO
Foto: McGrau

Cadascuna de les set claus té gravat un element identificatiu de cada parròquia d’Andorra, acompanyada d’un llibret explicatiu on es pot conèixer, en sis idiomes, les particularitats de les parròquies andorranes. Les joies MO estan elaborades amb materials de primera qualitat amb un disseny acurat.

Collar Mo Complements
Foto: Mo Complements