(+Fotos) ‘Moda y Arte’ torna amb la seva versió més hivernal

Consolidat com un dels esdeveniments que millor combina la bellesa, la moda i el talent musical, ‘Moda y Arte’ va completar una nova edició el passat 11 de desembre, aquesta vegada a l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany, que va mostrar una decoració especial per a l’ocasió, gentilesa de Dolce Vita Aldosa, i amb la col·laboració dels fotògrafs i realitzadors audiovisuals Antonio Miralles, Ferran Troguet Andrés i Vitalii Trapsh.

Fotos: César De Pablos

Models Moda y Arte 2022 hivernDe cara a les festes nadalenques, la directora de l’agència Modelsy Artists Andorra, Yolanda Cid, va deixar anar la seva imaginació per exhibir, a l’Hotel Roc Blanc, el millor de la moda hivernal, amb especial èmfasi en la moda de gala, per a aquelles nits de còctel inoblidables.

Moda y Arte 2022 hivernAmb la col·laboració de les també models Eli Costa i Tatiana Misko, el flamant hotel escaldenc va acollir una passarel·la diferent, centrada únicament en els models adults, que van captivar el públic amb els vestits de festa i roba casual de la boutique Twenty, d’Andorra la Vella, i els atrevits complements, accessoris i vestimenta dissenyats per Rubén, una ànima creativa de la parròquia d’Ordino que promet obrir-se pas en el competitiu món de la moda, i que va comptar amb una convidada especial, la joveníssima Alexandra, qui va desfilar amb molta actitud i caràcter.

Moda y Arte 2022 hivernUn passi posterior, amb la col·lecció privada de Modelsy sota la llum dels reflectors, ens va deixar apreciar una estupenda varietat de vestits de gala, còctels i festa, que les dames van lluir de la millor manera. Els cavallers, però, no es van quedar relegats a un segon pla, sinó tot el contrari, ja que, amb vestit d’americana i pantaló, van compartir passarel·la amb les models.

Moda y Arte 2022 hivernLelis, per la seva banda, va aportar un vibrant toc de sensualitat sobre la catifa vermella, ja que els models van saber portar amb elegància les magnífiques peces de llenceria brasilera i els estilismes de Montse Nadal i Rui Sergi Fernandes, de Corleone Barbershop. El maquillatge, una part clau, va anar a compte de Yolanda Veiga, Liliana Mendes i Tatiana Misko.

Moda y Arte 2022 hivernCom és habitual en les trobades organitzades per Yolanda Cid, la música juga un paper fonamental de les seves desfilades i aquesta no podia ser l’excepció. El cantant i guitarrista Manel Soriano i la vocalista Marta Brucart van animar el públic present amb la seva mescla entre pop i una mica de rock & roll, mentre que l’Alèxia Hernández Montero, de l’escola de cant Stars Academy Andorra, també es va guanyar tots els aplaudiments. Això sí, les mescles en directe del DJ Luis Vilà també van triomfar entre models i espectadors!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

‘Moda y Arte’ torna amb la seva versió més hivernal