El Museu Carmen Thyssen va recaptar més de 360€ per a Unicef Andorra

La jornada #PayWhatYouWish ha estat una de les noves campanyes que el binomi MCTA i Unicef Andorra van encapçalar, després de signar un conveni de mútua col·laboració, ara fa dos anys.

Fotos: Unicef Andorra / Museu Carmen Thyssen Andorra

T’has imaginat pagar el que vulguis per entrar en un museu de renom? Doncs això és el que va proposar el Museu Carmen Thyssen Andorra durant la jornada #PayWhatYouWish, on tota la recaptació del preu de les entrades es va destinar íntegrament a Unicef Andorra.

Amb la contribució dels 135 visitants, que han gaudit de l’exposició “Femina Feminae: Les Muses i La Col·leccionista. De Piazzetta a Delaunay”, la jornada solidària va assolir la xifra de 364,87 €, quantitat que es destinarà al projecte que Unicef Andorra desenvolupa a Buthan, i amb el que busca millorar l’accés a una educació més inclusiva per als nens amb discapacitat, a través de l’ensenyament del llenguatge dels signes, la construcció de rampes a les escoles i la lluita contra els estigmes socials que pateixen els nens amb aquesta condició.

Com a part de la jornada #PayWhatYouWish, diferents grups d’infants van participar en la creació d’un mural commemoratiu de l’activitat solidària, que va servir de suport per manifestar totes les seves inquietuds i punts de vista.