El BCA MoraBanc va presentar la seva artilleria al públic andorrà

Els jugadors del MoraBanc, noves incorporacions incloses, van omplir de rialles i expectació els centenars d’assistents que es van aplegar a l’avinguda de Meritxell. Un gran dia en què també es va presentar el nou equip de jugadors amb discapacitat, l’himne dels Pali i les noves animadores de l’equip, les Snow Cheers.

Signatura d'Autògrafs Morabanc Andorra
Foto: Josep Segura

Malgrat que el dia escollit per a la presentació del BCA MoraBanc ha resultat fred i ennuvolat, el bon ambient de l’afició andorrana es va fer sentir a la capital, quan centenars de persones van tenir l’oportunitat de gaudir d’una jornada diferent, al costat dels seus ídols i també van poder aconseguir autògrafs de tots ells.

Presentació MoraBanc Andorra
Foto: Josep Segura

Com a novetat, el club de bàsquet va presentar el nou equip de jugadors amb discapacitat intel·lectual que, gràcies a la col·laboració amb l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, podrà competir des d’aquesta temporada, sota la direcció de Joaquim Pujol i amb Ivan Gelabert com a assistent tècnic. A més a més, les Snow Cheers, la nova agrupació d’animadores del BCA MoraBanc, van enlluernar els espectadors amb una espectacular coreografia, que podran gaudir tots els aficionats que assisteixin als partits de la ‘Bombonera’.

Equip de MoraBanc andorra
Foto: Josep Segura

Alguns dels aficionats van comprar una butlleta en benefici d’Unicef Andorra que, a més de donar suport a aquesta organització solidària, els va permetre provar la seva punteria en la cistella i participar per a guanyar entrades de pròxims partits en què el MoraBanc haurà de disputar competició europea.

Concert Els Pali Mora Banc Andorra
Foto: Josep Segura

L’agrupació Els Pali, que ha tingut un creixement artístic exponencial durant els últims mesos, li va donar el toc musical a aquest espectacle de presentació de l’equip andorrà. A més a més, els artistes van interpretar l’himne “Cap i Cor”, amb el que animaran la plantilla durant la nova temporada.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Snow cheers Mora Banc Andorra
Foto: Josep Segura