Nice Tech, una aposta d’innovació i desenvolupament que arriba a Andorra

Una nova empresa ha arribat al Principat d’Andorra i, aquesta vegada, es tracta d’una transnacional pionera en el món de la tecnologia aplicada a l’alimentació. Nice Tech, abans anomenat Nice Fruit, obre el seu centre d’innovació i desenvolupament al país, per a millorar la qualitat dels aliments.

Equip de congelació de Nice Tech
Foto: César De Pablos

L’acte de presentació als mitjans de comunicació ha estat encapçalat pel president de Nice Tech, José Maria Roger Ezpeleta, que hi ha agraït la gestió que el Govern d’Andorra va realitzar perquè aquesta empresa arribés al Principat, mitjançant el Ministeri d’Economia, Competitivitat i Innovació, sota la direcció del ministre Gilbert Saboya.

Laboratori de Nice Tech
Foto: César De Pablos

Aquest centre, ubicat a la CG6 d’Aixovall, parròquia laurediana, ha necessitat una inversió de 2,5 milions d’euros per a la seva construcció i actualment té la capacitat d’acollir més de 40 empleats, entre investigadors, biòlegs, enginyers i altres especialistes en biotecnologia alimentària. Aquests professionals són els responsables de l’aplicació de la tecnologia patentada de Nice Tech, que proposa un concepte innovador en un món ple d’aliments amb abundants additius i conservants. La tècnica emprada aconsegueix, amb un procés completament físic, que els aliments no perdin les seves propietats després de ser congelats.

Investigador de nice tech
Foto: César De Pablos

Després del respectiu tall de cinta protocol·lari, el ministre Saboya i el president de Nice Tech, José Maria Roger Ezpeleta, van fer un recorregut per tot el recinte, que consta de laboratoris equipats amb tecnologia d’avantguarda.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Tall de cinta a Nice Tech
Foto: César De Pablos