Schwarzkopf presenta Vibrance, la innovació

L’Hotel Husa Cèntric va acollir la presentació de la línia Vibrance, de la marca Schwarzkopf Professional, uns productes que distribueix en exclusiva a Andorra Comercial Renoir.

Noia pentinada Schwarzkopf
Foto: César De Pablos

La prestigiosa firma de productes capil·lars Schwartzkopf Professional ha rellançat al mercat la línia de coloració semipermanent to sobre to de Vibrance amb una nova fórmula més versàtil, còmoda, amb més varietat de colors i sense amoníac.

Schwarzkopf Vibrance IgoraLa presentació es va fer de la mà de Pilar Garcia (@ppilar.skp) i Comercial Renoir (@comercia_renoir) a l’Hotel Husa Cèntric, davant d’un públic professional que va mostrar un gran interès per a aquesta línia.

Pilar García Ambaixadora de Schwarzkopf
Foto: César De Pablos

Aquest producte està fet a base de molècules colorants no desenvolupades que permeten un canvi de color més evident, que obre la cutícula dels cabells i li garanteix l’absorció de la quantitat apropiada de color sense penetrar-hi de manera permanent. Aquesta nova gamma integra un complex hidratant que té cura dels cabells a la vegada que li dona un color uniforme i molta brillantor. La seva fórmula està enriquida amb vitamines B3 i B5, no porta ni alcohol ni amoníac, i protegeix els cabells del trencament. La gamma de colors que es pot obtenir a partir de Vibrance és molt rica i diversa, i satisfarà totes les expectatives.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta presentació al nostre Facebook.
Taller formatiu de Schwarzkopf
Foto: César De Pablos

democrates 2023