(+Fotos) Nit de màgia amb el Jorge Luengo al 30è aniversari d’Assegur

L’il·lusionista extremeny, que no va titubejar en saludar el seu públic en català, va captivar amb màgia, trucs mentals i una conferència molt enriquidora a les 600 persones que van acudir al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Fotos: César De Pablos

auditori amb jorge luengo

La vetllada va començar amb un toc de màgia, com no podia ser d’una altra manera, però, de mica en mica, Luengo va començar a entrar en el més profund de la ment dels seus espectadors, a través d’anècdotes i consells per aprendre a ser millors en el dia a dia o per empatitzar amb les altres persones.

Jorge LuengoSens dubte, va ser un espectacle inoblidable que va servir per celebrar els 30 anys d’Assegur al costat dels seus empleats i clients, als quals, Carles Codó, director gerent del grup, va agrair per contribuir a que l’empresa asseguradora es consolidés com un referent del nostre país.

Premis al show de Jorge Luengo

Com a part de la celebració, s’hi van sortejar un patinet elèctric i un iPhone 13 Pro entre el públic assistent, premis que el mateix Jorge Luengo va tenir el plaer de lliurar als afortunats guanyadors.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Jorge Luengo als 30 anys d