Ferreteria Mavid dona la benvinguda a l’Expomavid

Es va tractar d’una fira multisectorial de l’àmbit industrial en què diferents professionals del sector i grans marques van presentar les seves novetats a un públic especialitzat.

Fotos: César De Pablos

La primera Expomavid es va celebrar l’any 2015 i, des d’aleshores, s’ha constituït com una important cita que enguany ha arribat a la 8a edició. Durant tres dies, des del 20 al 22 de setembre, diferents professionals van gaudir dels espectaculars 2.000 metres quadrats de superfície del local que Ferreteria Mavid llueix al núm. 4 del carrer del Camp Bastida, a Santa Coloma, on els clients van descobrir més de 45.000 referències de les millors marques del mercat.

Durant aquestes jornades, la casa va apostar una vegada més per grans noms del sector industrial, com ara Husqvarna, DeWalt, Stanley, Abarth, Fischer, Facom, Makita, Mirka, entre altres, amb el suport dels comercials de les respectives marques, que van aconseguir dissipar els dubtes i satisfer la curiositat dels clients que hi van acudir.

Per descomptat, les ofertes i descomptes especials van estar a l’ordre del dia, però també la cridanera exhibició en directe de José Llorente, escultor amb motoserra i ambaixador d’Husqvarna Espanya, que va saber crear fantàstiques peces inspirades en la natura.

De la mà d’Ana Cerezo Pernilea i Abundi Monterde, tant el públic com l’equip de Mavid i els professionals convidats, van gaudir d’un exquisit càtering en què hi havia des de formatges i embotits ibèrics, fins a carn amb ceps i paella.