Noa va presentar “Letters to Bach” al Centre de Congressos

La cantant d’origen iemenita i nascuda a Israel, Noa, va regressar al nostre país per a presentar la seva darrera producció musical, amb dotze composicions amb les quals retrata diferents realitats de la societat moderna.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Concert de Noa al Centre de Congressos d'Andorra la VellaLa cantant Ajinoam Nini, coneguda com a Noa, va oferir un apoteòsic concert al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, on va mostrar al públic local la seva recent producció discogràfica que, sota el títol “Letters to Bach” (Cartes a Bach), posa lletres a les composicions de Johann Sebastian Bach.

Noa en concert a AndorraVa ser la quarta visita de Noa a Andorra, i va coincidir amb la realització de l’Andorra Shopping Festival, una campanya d’activitats adreçada a potenciar el sector comercial del país. En aquest recital, l’artista iemenita israeliana va donar veu a temes d’actualitat com ara el canvi climàtic, l’eutanàsia o el feminisme, amb missatges molt poderosos.

Malgrat la dificultat que va representar el repte de posar veu i lletra a les composicions de Bach, que a més a més no van estar pensades per a aquesta finalitat, Noa va combinar les llengües hebrea i anglesa per a trencar tota mena de barreres, tant d’índole religiosa, com d’idioma o gènere. El resultat va ser un àlbum magistral, traduït en una agradable i íntima posada en escena, que el públic andorrà va saber agrair amb una càlida ovació.

andorra a taula