Valentus va presentar els seus productes per afavorir l’aprimament

La discoteca Kapital, de la Borda Estevet, va ser l’epicentre de la presentació de Valentus i el seu producte estrella SlimRoast Optimum, un producte que facilita la pèrdua de pes mentre gaudim de l’aroma del cafè.

Fotos: Dona Secret

ValentusAuspiciada per la representació de Valentus Style Andorra, la prestigiosa marca nord-americana Valentus va arribar al nostre país per a quedar-se, especialment després de la càlida presentació que va tenir lloc a la discoteca Kapital, de la Borda Estevet, on aproximadament 65 persones van poder satisfer la seva curiositat i conèixer una nova oportunitat de negoci.

ValentusL’esdeveniment va ser organitzat per Thaïs Pallarès i Marta Foix, les cares visibles de Valentus al nostre país, i van convidar a la Jola Valle, experimentada representant de la marca, que va protagonitzar una sessió formativa i va narrar les seves experiències amb els productes Valentus, així com els beneficis que aporten a la salut. Una part del públic també va participar en la xerrada, per a compartir la seva experiència amb el producte, així com els resultats positius i sorprenents d’aquests suplements 100% naturals.

ValentusPallarès va emfatitzar en la importància de reconèixer que no existeixen els productes miraculosos, sinó els productes avalats per un component científic com és el cas de Valentus, que a més de contribuir a la pèrdua de pes, regula l’apetit. “Per a nosaltres, Valentus és un producte idoni per a Andorra, especialment per a tots aquells que es preocupen per la pujada d’un quilo o per a les persones que se senten deprimides per no tenir el cos que desitgen. Valentus és com un as sota la màniga. La receptivitat a Andorra ha estat molt bona”, va valorar Pallarès, qui també va explicar que els productes Valentus es poden trobar al Principat a través de diferents canals online www.valentus.com/martafoix i www.valentus.com/thaispallares, i podràs rebre’ls a casa teva en un període d’entre 5 i 10 dies.

ValentusA més del brindis de rigor i alguns deliciosos aperitius, la trobada va estar amenitzada per la melodiosa veu de la Marcia Núñez, una cantant d’origen dominicà amb un talent que resulta innegable.

Valentus