Valentus Style Andorra, la nova solució més lògica per la pèrdua de pes

Valentus Style Andorra és una empresa de nova creació, que comercialitza els productes de la prestigiosa marca nord-americana al nostre país, a través del seu lloc web. Les impulsores d’aquest projecte han estat la Thais Pallarès i la Marta Foix, de la mà de la seva mentora Alícia Ramírez, dues emprenedores que van confiar en aquest producte en un moment en què el seu sobrepès estava amenaçant la seva salut. Després d’observar els grans beneficis que podia aportar al seu organisme i també a la seva imatge, van pensar que era el moment de posar-lo a l’abast de tots els andorrans.

ValentusEls productes Valentus, són naturals i vegans al 100%, aporten energia i vitalitat al nostre cos, cremen els greixos i ajuden a aprimar-nos, sense deixar les nostres rutines diàries. A més a més, compten amb el suport de reputats científics com ara, el Dr. Joseph Ahrens, nominat a premi Nobel l’any 2015 i el prestigiós Dr. Rajen Manicka, president de l’Associació de Suplements Dietètics de Malàisia, entre altres.

Quan i perquè sorgeix la idea de crear Valentus Style Andorra?

Bàsicament perquè vàrem començar a provar el producte, a causa d’una necessitat de perdre pes i guanyar en salut i qualitat de vida. Llavors vàrem decidir que això ho havia de conèixer tothom. Al principi no hi confiava molt en aquests productes, però necessitava perdre 28 quilos, per culpa de problemes coronaris i després de provar diferents productes, que no em van solucionar el problema, força de voluntat en dietes que et porten a l’estancament de pes… i el posterior efecte rebot… em vaig decidir a donar l’última oportunitat a l’SlimRoast Optimum de Valentus. La primera setmana vaig perdre 3 quilos i una talla de pantaló, un fet que es va traduir en major benestar, ja que vaig començar a dormir bé, vaig reduir la inflamació i vaig recuperar la vitalitat perduda. Per tant, els canvis en una sola setmana van ser molt grans.

ValentusQuè és exactament SlimRoast Optimum?

És un producte natural amb sabor a cafè, amb unes propietats que, combinades entre sí, ajuden a tenir el control sobre la ingesta dels aliments. Dóna les ordres oportunes al cervell per eliminar l’ansietat i tenir una pèrdua de pes equilibrada.  S’ha de prendre al matí, en dejú, i esperar uns quaranta minuts, a partir d’aquí s’han de fer els cinc àpats recomanats per a una alimentació saludable, i beure de 1,5l a 2l d’aigua al dia, fets que combinats entre si, juntament amb el Café SlimRoast Optimum provocarà l’eliminació de toxines i també augmentarà la vostra vitalitat.

Perquè s’ha de confiar més en SlimRoast Optimum que en la resta de productes del mercat?

Perquè és un producte intel·ligent que, en l’àmbit neurològic, t’ajuda a prendre millors decisions a l’hora de menjar. Ajuda a metabolitzar els greixos en energia, gràcies al seu efecte termogènic, el qual et motiva i et proporciona un millor rendiment físic.

ValentusTeniu formació en aquesta disciplina?

Comptem amb l’assessorament d’un gran equip de professionals format per metges, nutricionistes i biòlegs, que Valentus posa a la nostra disposició. Independentment, en possibles casos de patologies greus, sempre aconsellem que es deixin assessorar pel seu metge.

A banda del producte estrella SlimRoast Optimum café oferiu més productes per la salut i el benestar?

També oferim el mateix producte en sabor Xocolata, el Cocoa per a aquelles persones que no els agrada el cafè.

Oferim una àmplia gamma de productes naturals i vegans, Prevail Trim, Prevail Energy, More Detox, Prevail Inmune, per la salut immunològica de les nostres mascotes el K9 i l’Emulin es el primer administrador de carbohidrats del món, que ajuda a mantenir el nivell adient de sucre en sang, proporciona antioxidants que ajuden a combatre i protegir les cèl·lules dels radicals lliures, gestiona la inflamació crònica, causant de moltes malalties, pot accelerar els esforços per perdre pes i dona suport al sistema immunològic.

Avui en dia què penseu que és més important, la salut o l’estètica?

Les dues coses són molt importants, però evidentment l’única cosa que no es pot perdre, és la salut. I, quan el metge ens dóna un ultimàtum perquè ja estem al límit, és quan posem remei a l’excés de pes. De tota manera, la gran majoria de clients ho fan per salut, però també per estètica. Quan un mateix té cura de la seva salut fa brotar la seva bellesa exterior. Això és el que pensem.

ValentusPerquè donar a conèixer aquest producte a Andorra, penseu que hi ha un dèficit  al país?

No, simplement perquè el producte realment funciona, i estem tenint una molt bona acceptació.

Quin és el vostre canal de distribució?

En aquest moment estem distribuint, via internet, a través de les nostres webs i el client ho pot obtenir a casa en el transcurs de 5 a 10 dies. Però estem en procés de rebre els permisos per a poder distribuir-los directament.

Thais www.valentus.com/thaispallares

Marta www.valentus.com/martafoix

Quin objectiu teniu a llarg termini?

Sens dubte, que tothom pugui gaudir de les excel·lències d’aquests productes i dels beneficis que aporten a la nostra salut i  la nostra imatge.