La millor fleca i brioixeria l’ofereix Alimentària Grup

La reconeguda empresa de distribució d’aliments, Alimentària Grup, va organitzar una jornada de portes obertes per apropar els professionals culinaris als productes de Körfest i Bellsolà. Aquesta última inclou opcions sense gluten a través de la línia Betina.

Fotos: Paula Cristina

Pastissos Bellsolà a Alimentària GrupBellsolà és una empresa pionera en el món de les masses congelades que, des del 1890, ofereix diverses varietats de pa i pastes d’una qualitat innegable, un fet que li va permetre ser una de les marques de referència al seu segment. Alimentària Grup, conseqüent amb la filosofia d’introduir els productes de millor qualitat al mercat andorrà, va organitzar una jornada de portes obertes al Centre Esportiu dels Serradells, on diferents professionals vinculats al món de la gastronomia, van conèixer de primeríssima mà tota mena de productes de la marca espanyola.

Cucurutxos a Alimentària GrupEl Salva Martín, tècnic de cocció i regeneració de producte de Bellsolà, i l’Àlex Tarazan, van ser els encarregats de presentar la molt diversa gamma de productes, entre els quals hi van destacar les baguettes parissien artesà, els nous croissants duo xoco-llet i les noves coquilles duo de cacau i de crema, que van delectar els paladars dels afortunats convidats.

Taller amb Salva Martín a Alimentària GrupMalgrat tot, les noves baguetines i els panets de cereals, sense gluten, de la línia Betina, també van rebre l’atenció del públic a la trobada organitzada per Alimentària Grup. Els productes Betina són una opció idònia per al públic celíac i, a més a més, aquestes varietats són elaborades amb els millors ingredients i amb un procés que permet obtenir un color daurat i una textura molt tova.

Productes Bellsolà a Alimentària GrupI pel que fa als pastissos, la línia Körfest és una veritable delícia, ja que combina els millors ingredients amb un delicat sentit de l’estètica i dels sabors. El Grand Cacao & Cookie, amb toping de galetes de xocolata trossejades, és un dels formats que més prefereixen els establiments d’hostaleria i restauració, ja que es pot servir en 24 racions prèviament tallades. Els pastissos Weekend, de Körfest, també van donar sabor a la jornada, amb dues noves presentacions: ganatxe de cacau i cheese cake amb gerds.

Tots aquests productes de Bellsolà són comercialitzats i distribuïts en exclusiva per Alimentària Grup. Contacta’ls pel telèfon +376 811 521.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Olga Kuznetsova

andorra a taula