The Embassy s’omple de música i color a l’Andorra Shopping Festival

El 16 de novembre passat, el centre comercial de luxe de la capital, va organitzar diferents activitats per a animar els carrers en el marc de l’Andorra Shopping Festival.

Fotos: Nelly Dedea

Taller de polseres de The Embassy a l'Andorra Shopping FestivalL’Andorra Shopping Festival, a més de les seves activitats programades per a entretenir, tant a visitants com a residents, va servir perquè altres comerços i negocis s’animessin a formar part la campanya impulsada per Andorra Turisme. The Embassy Store, conegut centre comercial de luxe, no va deixar passar l’oportunitat d’apropar-se als seus clients, i animar-los a viure una experiència de compres completament diferent.

Grup B Sharp a The EmbassyAmb els agradables ritmes del jazz, l’agrupació B Sharp va mostrar el seu talent a peu de carrer, a l’avinguda Meritxell, just davant de The Embassy Store, on una gran quantitat de turistes i residents van poder escoltar un gran repertori de temes musicals dels clàssics del cinema, però amb el toc personal i particular dels membres de l’agrupació.

Polsera feta al taller de The EmbassyLa Mireia Clua, una jove violinista molt talentosa, també va oferir un agradable concert, el passat 9 de novembre, a les portes del recinte comercial, i va deixar bocabadats els espectadors amb la seva capacitat d’emular el so de diferents instruments, només el seu violí elèctric i un pedal looper per a interpretar les cançons més sonades del moment.

D’altra banda, amb el suport de Gatzara Espectacles, els més petits es van convertir en creadors de tendències, amb els divertits tallers de polseres de fantasia i charms, amb els quals van aprendre a dissenyar les peces més boniques i acolorides. Aquesta activitat es va dur a terme a la sala de Chef’s Table Andorra, un dels punts gastronòmics que s’han convertit en referència al nostre país, per la seva excel·lent relació qualitat-preu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.