Mood va celebrar una jornada musical amb la intensitat de Martini

Una vegada al mes, Mood ofereix els ja habituals dijous de “Mood Music”, una jornada per a escapar de la rutina i gaudir d’una gastronomia de primer nivell al ritme de la música.

Vibrand en Clau de Soul ens va regalar un recital íntim i entranyable, ple dels èxits del pop i el rock anglosaxó, a la sala del Mood Sensorial Restaurant, un nou concepte gastronòmic que combina productes de proximitat i d’origen orgànic amb un ambient molt agradable.

Vibrand en clau de soul al Mood
Foto: Nelly Dedea

Aquesta oportunitat, el bartender Claudio Esteves i la casa Martini ens van oferir un “shot” d’aperitiu consistent en una mescla de vermuts Martini amb licor Saint Germain, una proposta adequada per a despertar els nostres paladars amb les delicades notes de les flors de saüc. Els més atrevits, àvids de tastar un còctel més fresc, van degustar el deliciós Martini Fiero.

Comensals al Mood
Foto: Nelly Dedea

Mentre les notes musicals de Vibrand en Clau de Soul ens abrigaven, al mateix temps que gaudíem dels còctels més exquisits, la cuina del xef Jose Blanchard entrava en calor per a captivar-nos amb l’entrant del dia: les croquetes de sípia. Les braves de moniato i pollastre cruixent, un “top” de la carta del Mood, tampoc no van decebre ningú.

Convidats al Mood
Foto: Nelly Dedea

El risotto de cua de bou, la coca fina de carbassó amb anxoves de Palamós i les diverses opcions de “bowls” saludables, són una delícia, però l’hamburguesa Mood no es queda enrere. No importa quina sigui la teva opció, cada ingredient encaixa perfectament en el seu plat, i es poden adaptar perfectament a les diferents necessitats alimentàries de celíacs, vegans, vegetarians i intolerants a la lactosa.

Brindis de convidats al Mood
Foto: Nelly Dedea

Queda clar que al Mood satisfàs cadascun dels teus sentits i, ara, amb música en directe inclosa, la teva experiència serà encara més plaent. I si no et vols perdre un altre dijous de “Mood Music”, el pròxim 24 d’octubre podràs gaudir de la presentació de Mireia Clua. El 21 de novembre, el grup Love It oferirà un concert amb toc gipsy, mentre que The Swing Girls pujaran a l’escenari el 19 de desembre.

Foto: Nelly Dedea

democrates andorra