Nova Constructora va celebrar el nadal amb els seus treballadors

Una vegada més, Nova Constructora va confiar al restaurant El Solà la important tasca d’oferir el tradicional dinar de nadal d’empresa, i enguany va ser necessari utilitzar les dues plantes del recinte, ja que l’empresa constructora ha crescut molt, i els més de dos-cents treballadors van omplir totalment les sales del local.

Empleats i treballadors de nova constructora
Foto: Nelly Dedea

Els treballadors de la consolidada empresa andorrana, encapçalada pel Jose Costa, van gaudir de la exquisida proposta gastronòmica del restaurant El Solà, a Canillo, i, a més a més, van compartir una tarda divertida i carregada de companyonia i del millor esperit nadalenc.

Brindis treballadors nova constructora
Foto: Nelly Dedea

El menú va consistir en: un aperitiu sorpresa del xef Tony Solà; entrants com ara embotits ibèrics, formatges, musclos i sípia. Tot seguit, van tastar un bacallà Royal al forn, regat amb “Albariño”. Com a següent proposta, la graellada de carn mixta, plat estrella d’aquest local, va captivar els paladars dels comensals. I ja per finalitzar, un pastís tres xocolates va servir com a cloenda d’una excepcional trobada.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Família del Jose costa nova constructora
Foto: Nelly Dedea