Philip Martin’s, potencia la bellesa natural dels cabells

Philip Martin’s és una marca italiana que crea productes bio-compatibles utilitzant ingredients de derivacions naturals i orgàniques integrades a substancies químiques no tòxiques assolint un just equilibri entre naturalesa i ciència sense canviar-ne el resultat.

Philip Martin's tractaments capilarsPhilip Martin’s proposa una àmplia gamma de  productes per als cabells, des de xampús fins a tractaments més sofisticats, passant per mascaretes, coloració amb Henné i altres productes específics que aconsegueixen uns cabells sans i amb el millor aspecte. Alguns del seus ingredients més utilitzats són la lavanda, el babassu i el karité per hidratar, el ginseng per revitalitzar, l’alvocat per regenerar, suc d’àloe per equilibrar i l’ametlla dolça per protegir.

Philip Martin's TractamentsEls xampús Philip Martin’s netegen i nodreixen delicadament els cabells i el cuir cabellut i n’hi ha d’ús diari, calmants, antipol·lució, estabilitzadors, entre d’altres.

Pel que fa als condicionadors, Philip Martin’s n’ha creat una gamma que nodreix, repara i hidrata profundament els cabells. Creats des de plantes i extractes naturals, tenen una gran capacitat per absorbir les toxines gràcies a les seves accions dermo-purificadores i protectores.

xampú i productes Philip Martin'sRespecte als tractaments per als cabells i reconstructors són una gamma de productes intensius. Són una solució adequada per a cada tipologia de cabell aportant-li hidratació intensa, proteïnes i queratina hidrolitzada per aconseguir els millors resultats. Aquests tractaments professionals tenen resultats immediats, visibles i duradors que garanteixen una lluentor única i un aspecte sedós i natural. N’hi ha amb àloe, amb mantega de karité i queratina.

Philip Martin'sAquesta marca està representada a Andorra en exclusiva per Comercial Renoir. Consultar centres especialitzats Philip Martin’s a Comercial Renoir. Tel. 73 81 81. www.comercialrenoir.com

condicionadors Philip Martin's