Restaurant El Solà, ideal per a sopars de Nadal

El restaurant El Solà, al costat del Palau de Gel d’Andorra a Canillo, és un indret perfecte per celebrar-hi sopars de grup, sobretot ara que s’acosten festes. L’establiment està especialitzat en carns a la brasa, només treballen amb material de qualitat i de proximitat.

Fan uns increïbles cargols a la llauna, tota mena de fondues, pop, tapes, bacallà i també saben fer les paelles com ningú. En el capítol de les postres, cal destacar que totes són casolanes i delicioses, com el flam de la casa, la crema catalana i els pastissos artesans.

Cuiner Restaurant El Solà Canillo AndorraLa decoració és càlida i de muntanya, amb pedra i fusta, amb una graella oberta on cuinen la carn. La qualitat del menjar presenta la millor relació qualitat-preu, tant si un menja a la carta com si un es decideix pel menú. Les racions són copioses i amb una bona guarnició.

Pel que fa als vins, proposen una carta completa amb gran diversitat de vins, principalment espanyols, amb la millor relació qualitat-preu. Proposen diferents fórmules de menús, amb combinacions que inclouen els plats més emblemàtics de la carta.

El restaurant El Solà organitza tota mena de celebracions i també sopars d’empresa. Pot acollir grups de fins a 170 persones, amb la garantia del millor servei i una qualitat excel·lent.

Restaurant El Solà. Av. Sant Joan de Caselles. Canillo. Telèfon: 853 350.