Nova línia d’ulls de Thuya Professional: lífting, extensions i molt més

Ahir al matí, es va presentar a l’Andorra Park Hotel la nova línia d’ulls de Thuya amb els diferents tractaments per l’embelliment de la mirada que tenen tanta demanda actualment. Aquests tractaments són l’innovador lífting de pestanyes, el nou allisat de celles i la nova tècnica ‘ombré’ a més dels clàssics permanent de pestanyes i el tint de pestanyes i celles. També s’han presentat les noves extensions de pestanyes grupals que augmenten el volum i densitat de les pestanyes a fi d’augmentar el glamur de la mirada.

Comercial Renoir Thuya Presentació
Foto: Nelly Dedea

Durant la presentació, les professionals del nostre país han pogut seguir les explicacions de l’assessora de Thuya Professional amb dues demostracions, l’una d’allisat i tint de pestanyes i l’altra, d’extensions de pestanyes.

Noies a la presentació de Thuya
Foto: Nelly Dedea

També se’ns han aclarit alguns dubtes com: en quines situacions podem aplicar un lífting i quan és millor una permanent de pestanyes? Tots dos tractaments són ideals per lluir unes pestanyes llargues i modelades, l’aplicació d’un i de l’altre depèn de la longitud de les pestanyes de la clienta: el lífting de pestanyes allisaalça i estira les pestanyes des de la base de manera natural per un tipus de clienta amb les pestanyes més aviat llargues; pel que fa a la permanent de pestanyes arrissa i modela la pestanya amb una corba més pronunciada a la punta, accentuant el rínxol natural, per a clientes amb pestanyes més curtes.

Especialista de Thuya
Foto: Nelly Dedea

Pel que fa al tractament d’extensions de pestanyes, aquest aconsegueix unes pestanyes voluminoses i amb efecte maquillat, de manera que la mascareta de pestanyes deixa de ser necessària durant el temps que es porten extensions; les extensions poden tenir una durada de fins a 3 setmanes si es cuiden seguint les instruccions del professional: pentinar-les dos cops al dia, matí i vespre per evitar que es creuin, no maquillar-les, no utilitzar desmaquillant d’ulls amb alcohol i no aplicar-hi gaire aigua.

Tractament Thuya
Foto: Nelly Dedea

Finalment, amb l’allisat delss tints de celles i de pestanyes s’aconsegueixen unes celles polides i uniformes que suavitzen la mirada i realcen els efectes del lífting o de la permanent de pestanyes, en només uns minuts d’aplicació. Amb els tints de celles i pestanyes de Thuya Professional s’aplica el color al mateix temps que es tracta la cella protegint-la gràcies al fet que els tints porten oli d’argàn, queratina i àloe vera.

Presentació Thuya a l'Andorra Park Hotel
Foto: Nelly Dedea

Cal ressaltar que tots els productes de la línia d’ulls de Thuya Professional estan testats dermatològicament i oftalmològicament.

Ja ho saps, quan vagis al teu centre d’estètica, demana els nous tractaments d’lls de Thuya Professional. Recorda: els de la caixa vermella!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Caixa vermella Thuya
Foto: Nelly Dedea