Dotze hores d’esport contra el càncer

L’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) va organitzar la segona edició de les “12 hores d’esport Vall Banc contra el càncer”, celebrada a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella.

Classes de Zumba a Andorra
Foto: César De Pablos

La segona edició de les “12 hores d’esport Vall Banc contra el càncer” va tenir com a eix central la creació d’un llaç lila gegant, per simbolitzar la lluita contra el càncer on hi va participar prop d’unes 300 persones. L’afluència de tot el dia va arribar a les 500 persones, un nombre semblant al de l’any passat. El temps va acompanyar, amb un sol esplèndid durant tot el dia.

Ioga a Jornada esportiva contra el càncer
Foto: César De Pablos

L’objectiu de la trobada era bàsicament sensibilitzar la població del que implica la lluita contra el càncer i crear sinergies amb les federacions esportives del país, segons va indicar el president d’Assandca, Josep Saràvia.

bàsket nens a Andorra
Foto: César De Pablos

A l’Estadi Comunal s’hi va poder veure activitats de bàsquet, cúrling, rugbi, escacs, atletisme, handbol, arts marcials, golf, tennis taula, així com les actuacions dels Castellers d’Andorra i de les Angels Cheerleaders. Igualment, es van impartir classes de ball, d’”spinning”, “zumba” i també xerrades divulgatives.

Aikido al dia esportiu contra el càncer
Foto: César De Pablos

Josep Saràvia va aprofitar l’ocasió per fer una crida a nous voluntaris i per recordar reivindicacions històriques de l’associació, com la llei de l’acompanyament o de l’oblit.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta jornada al nostre Facebook.
Persones fent el llaç gegant
Foto: César De Pablos