Oxanla va inaugurar ahir al vespre amb una aurèola molt glamurosa

Divendres passat es va inaugurar la nova botiga Oxanla, ubicada al carrer Bonaventura Riberaygua, 28, d’Andorra la Vella. A l’acte, van assistir un gran nombre de dones i també homes, que no van voler deixar passar l’oportunitat de provar i gaudir de les diferents peces i accessoris de la moda femenina més exclusiva, moderna, fashion i a uns preus molt assequibles.

Propietari i amics de la botiga Oxanla
Foto: Nelly Dedea

A banda de la roba i els complements com ara sabates, bosses o bijuteria, els assistents a la inauguració van poder gaudir de bona música, tot tipus de begudes i pernil i, a més a més, van cantar i ballar fins ben entrada la nit, en un ambient molt glamurós.

Model convidat a la inauguració
Foto: Nelly Dedea

Podem destacar que la botiga inspira vitalitat i dinamisme, amb una distribució molt oberta i funcional i predominant el color blanc, oferint un ambient molt modern i dinàmic. Però, el més important, és que a Oxanla us atendran grans professionals disposats a assessorar i aconsellar la roba o accessoris més adients per a les vostres necessitats. Així que, no ho dubteu més, aneu a visitar la nova botiga Oxanla i us sentireu una dona única i a uns preus únics!

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta inauguració al nostre Facebook.
Bossas de disseny Oxanla
Foto: Nelly Dedea