El Festival Internacional de Folklore va omplir el Complex Sociocultural d’Encamp

Amb motiu del 22è aniversari del Grup de Folklore “Casa de Portugal”, aquesta agrupació cultural va organitzar, dissabte passat, el Festival Internacional de Folklore 2018, que va sumar una nova edició amb un gran èxit de públic, que va omplir el Complex Sociocultural d’Encamp.

Esdeveniment de Folklore a Encamp
Foto: Nelly Dedea

L’agrupació lusitana promou una mostra artística i cultural força completa, que a més permet mantenir vives les arrels portugueses al Principat d’Andorra. L’esdeveniment va comptar amb diverses agrupacions com ara el Grupo Folclórico Dos Portugueses de Beausoleil, provinent de França; Gentes de Almeirin, provinents de Portugal i dues agrupacions locals com ara, l’Esbart Sant Romà d’Encamp i el Grup de Folclore Casa de Portugal, que van fer vibrar tots els assistents a l’espectacle.

Grup de Folklore Casa de Portugal
Foto: Nelly Dedea

Entre el públic assistent, cal destacar la presència de la Cònsol Menor del Comú d’Encamp, Esther París; Pere López, Conseller General; Daniel Café, Presidente da Federaçao do Folclore Portugués; Sandra Tomàs, Consellera del Comú d’Escaldes-Engordany i José Costa, president de l’empresa Nova Constructora, patrocinadora principal de l’esdeveniment.

Jose Costa, president de Nova Constructora, amb els seus pares
Foto: Nelly Dedea

La festa va finalitzar a altes hores de la matinada, ja que en acabar l’actuació dels grups folklòrics, tots els assistents van poder gaudir d’un càtering i de la música en directe del grup Euphoria.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Pastís de celebració aniversari Casa de Portugal
Foto: Nelly Dedea