“Paradís d’ombres” de Núria Gras es presenta en societat

La ministra de Cultura, Olga Gelabert, i el president del Cercle de les Arts i de les Lletres, Joan Burgués, van presentar l’edició de l’últim premi Fiter i Rossell, “Paradís d’ombres”, de Núria Gras.

El guardó es va anunciar fa uns mesos, però ara s’ha publicat la novel·la, amb Pagès Editors, i se n’ha organitzat la presentació, just a temps per Sant Jordi. L’autora no va poder assistir a l’acte per motius de salut.

Olga Gelabert a la presentació del llibre de Núria Gras
Foto: ANA

Núria Gras ha estat la quarta autora andorrana que s’ha endut aquest premi. Aquesta periodista encampadana és la trentena guanyadora del premi Fiter i Rossell de novel·la, instaurat pel Cercle de les Arts i de les Lletres l’any 1987.

El president del Cercle, Joan Burgués i la ministra de Cultura, Olga Gelabert, van presentar el llibre, del qual van valorar la trama, molt ben estructurada, i amb molt ritme. L’obra està ambientada a Andorra, en el món de la justícia, i té un fil conductor molt interessant. De fet, Gras és funcionària de la Batllia i, per això, coneix tan bé els entrellats judicials.