“Vuitanta-dos dies d’octubre”, una defensa dels drets humans

L’exministre i exsíndic Josep Enric Dallerès va presentar el poemari “Vuitanta-dos dies d’octubre” (Anem editors), un volum amb 82 poesies escrites, una per dia, entre l’1 d’octubre i el 21 de desembre de l’any passat.

El llibre de Josep Dallerès tracta els drets humans
Foto: ANA

El poemari és el resultat de la indignació de l’autor davant la violència policial exercida durant la celebració del referèndum d’independència de Catalunya. Aquest fet el va portar a reflexionar sobre els drets humans i la democràcia europea.

Públic a la presentació del llibre de Josep Dallerès
Foto: ANA

El llibre és el recull dels poemes que cada dia va penjar a les xarxes socials. La presentació va tenir lloc al comú d’Encamp, en un acte multitudinari al qual van assistir els nombrosos amics de l’autor, així com personalitats polítiques com la subsíndica Mònica Bonell i els ministres Jordi Torres i Maria Ubach.

Signatura de llibres de Josep Dallerès
Foto: ANA

També hi ha assistit l’ambaixadora francesa, Jocelyne Caballero, i membres del comú encampadà, com els cònsols i el conseller socialdemòcrata Joan Sans, a més de molts veïns d’Encamp. El cònsol Jordi Torres va fer la introducció del llibre, i el raonador del ciutadà, Marc Vila, en va fer la presentació.

Josep Dallerès
Foto: ANA