Patinatge i música al ritme de ‘The Swing Girls’

El Palau de Gel de Canillo va acollir l’espectacular concert de ‘The Swing Girls’, el passat dimecres dia 23 de desembre.

El trio musical format per Susanne Georgi, Fani Pérez i Francesca Aaen, van enlluernar al públic present amb la seva impecable actuació, que va incloure un repertori musical de hits melòdics dels anys 50, 60 i 70, així com altres temes de música més contemporània.

Amb la imatge i l’estil propi que les caracteritza, van retre tribut a les cançons més populars i reeixides de la dècada dels 50, 60 i 70, la qual cosa va fer que el seu repertori musical fos molt divertit i dinàmic. Una opció perfecta per als qui van triar patinar, ballar i cantar al ritme de ‘The Swing Girls’.

A causa de l’actual situació sanitària, les places a les grades van ser limitades, però realitzant el pagament per a utilitzar la pista de patinatge, ningú no es va quedar sense escoltar les increïbles veus d’aquest trio musical de dones.

Cal ressaltar, que aquesta activitat s’enquadra dins de la graella de la programació de concerts realitzats al Palau de Gel de Canillo, durant el mes de desembre. De moment, les actuacions s’estendran fins al diumenge dia 3 de gener, amb l’actuació de ‘Tarraco Surfers’, dins de la pista de gel. Per a gaudir de l’espectacle cal realitzar reserva prèvia. Més informació disponible a palaudegel.ad.