El Centre Cultural Llacuna va acollir l’exposició ‘RE-interpretant Tappert’

Des del 4 al 23 de desembre, es va poder gaudir, al Centre Cultural la Llacuna, de l’exposició artística ‘Re-Interpretant Tappert’.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

‘Re- Interpretant Tappert’ és una mostra integrada per un total de 36 obres, les quals són el resultat d’un projecte artístic dut a terme, de manera conjunta, per l’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella i el Museu Carmen Thyssen Andorra.

‘Re- Interpretant Tappert’

Per a dur a terme el projecte, se’ls va proposar als alumnes de l’Escola d’art inspirar-se en l’obra VARIÉTÉ de Georg Tappert, una peça que integra l’exposició temporal “Influencers en l’art. De Van Goyen al Pop Art”, del museu andorrà Carmen Thyssen. Posteriorment, els alumnes havien de realitzar una reinterpretació totalment lliure i personal de l’obra, des de qualsevol disciplina artística (pintura, ceràmica, fotografia, gravat, joieria). El resultat d’aquesta reinterpretació van ser les 36 obres que van estar exposades a la Llacuna, entre les quals es van poder observar un ampli ventall de disciplines.

‘Re- Interpretant Tappert’ a La Llacuna

En aquest sentit, Neus Mola, cap de l’Escola d’art va destacar la bona feina realitzada pels alumnes que es van implicar en el projecte. “Propostes com aquestes són sempre molt enriquidores, tant pel seu gran potencial creatiu, com per la diversitat de visions i percepcions que ens donen”, afirma Mola.

D’altra banda, el conseller de Cultura i de Promoció Turística del Comú d’Andorra la Vella, Miquel Canturri va ressaltar la col·laboració i predisposició del Museu Carmen Thyssen Andorra en aquesta iniciativa. Canturri va assenyalar que és molt important establir vincles i sinergies, entre el sector públic, per a potenciar aquest tipus de projectes al país. Finalment, la cap de projectes del museu, va afegir “les col·laboracions entre dues entitats destinades a la promoció de l’art són el millor exemple per a unir punts de vista tan diferents que enriqueixen les dues parts. La visió amateur d’una obra professional és la unió perfecta per fer créixer el fet artístic i des del museu volem que les diferents exposicions puguin continuar sent un motiu d’inspiració per als artistes del país”.

‘Re- Interpretant Tappert’ en detall

Si bé el Centre Cultural de la Llacuna va acollir l’exposició fins al 23 de desembre, cal ressaltar que, posteriorment, la mostra es traslladarà, del 23 de desembre al 10 de gener, al vestíbul del Museu Carmen Thyssen Andorra, coincidint amb les vacances de Nadal.