Pic Negre va celebrar el seu 40è aniversari com a empresa líder al sector

Pic Negre va celebrar el seu 40è aniversari, el passat dia 14 de desembre, a l’Aqua Lounge d’AnyósPark, en una multitudinària festa a la qual no van faltar els clients i amics de l’empresa andorrana. L’acte, al qual van assistir els socis fundadors, així com l’equip directiu actual, va comptar amb tots els ingredients perquè la festa fos tot un èxit. En un entorn excepcional, no va faltar el xampany, els canapès, la bona música, així com els parlaments, l’espectacular pastís i les fotos que recordaran una efemèride tan important.

Fotos: Josep Segura / Nelly Dedea

Esports Pic Negre es va fundar l’any 1975, amb una botiga ubicada a la parròquia de la Massana, des d’aleshores ha anat creixent i, avui en dia, ja compta amb 16 establiments, repartits per tota la geografia andorrana, algunes d’elles a tocar de les pistes d’esquí del país, tant a GrandValira com a VallNord.  Fa cinc anys va arribar un acord de col·laboració amb l’empresa Shusski i, avui en dia, és l’empresa líder en lloguer d’esquís al Principat, amb més de 500.000 dies d’esquí llogats la temporada 2018-19.

Durant l’hivern, les botigues se centren en la venda i lloguer de material per a l’esquí i snowboard. Disposen d’equips complets i ofereix la possibilitat de llogar online, però també podeu comprar tots els elements necessaris de les millors marques del mercat. A partir del mes de juny, aprofitant l’obertura del Bike Park de VallNord, Pic Negre es transforma en un punt de referència per als amants de les BTT. Disposen de lloguer de bicicletes de descens, BTT elèctriques, així com venda de tota mena d’accessoris.

Convidats a l'Aniversari Pic NegreSegons van afirmar els actuals gestors de Pic Negre, L’Enric Pujal, el Richard Mourre, i Christian Palau, l’empresa és cada dia més sòlida i està disposada a assolir nous reptes en un futur. Per finalitzar els parlaments, van agrair la implicació i el suport de tots els empleats, així com l’assistència a la festa per part de clients i amics de la firma andorrana. La festa es va allargar, fins ben entrada la matinada, en un ambient extraordinari, on no van faltar, les begudes i la bona música.

Convidats a la festa del 40 Aniversari Pic Negre