The Embassy va presentar les marques Rado i Byredo

El reconegut centre comercial de luxe, The Embassy Store, va presentar les prestigioses marques Rado i Byredo, com a part de la seva àmplia oferta de productes d’alta qualitat.

Fotos: Paula Cristina

Presentació Rado a The EmbassyEn una agradable trobada amb els seus fidels clients, The Embassy va acollir la presentació de Byredo, una marca europea de luxe fundada a la ciutat d’Estocolm, pel dissenyador Ben Gorham. Byredo crea espelmes, perfums, aromatitzants per a la llar, així com diversos productes per a la cura de les mans i del nostre cos. Una a una, les afortunades convidades van provar les propietats netejants i hidratants de les línies Tulipmania, Suede, Vetyver, Rose, entre altres.

Massatge de mans amb Byredo a The EmbassyPer la seva banda, la casa suïssa de rellotgeria, Rado, va introduir la seva gamma de rellotges d’alta qualitat, que utilitzen la més alta tecnologia per a crear peces perdurables i d’una agradable estètica. Els participants van poder conèixer perquè Rado és considerat el ‘Mestre dels Materials’, ja que, durant les darreres tres dècades, la ceràmica d’alta tecnologia i l’acer inoxidable, han estat els protagonistes de les seves creacions, ja que són materials molt resistents a les esgarrapades i aporten comoditat, elegància i estil.

Rellotge Rado a The EmbassyLa presentació conjunta de Byredo i Rado va ser tot un èxit, que es va acompanyar amb els deliciosos aperitius elaborats pel complex de restauració de The Embassy, Chef’s Table. En cloure la jornada, tots els convidats es van emportar un obsequi, cortesia de les marques.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Rosa Pons i convidades a The Embassy