Piscolabis amb la signatura d’Olivier Tramoni

Sun Gallery va obrir les portes de la seva galeria per a rebre la visita d’Olivier Tramoni, pintor contemporani francès d’àmplia trajectòria que continua obrint-se pas pels continents europeu, asiàtic i americà.

Fotos: César De Pablos

Desenes de persones van acudir amb alta expectació a la galeria Sun Gallery, d’Andorra la Vella, en assabentar-se de la presència del pintor francès Olivier Tramoni, conegut pel seu estil íntim, contemporani i figuratiu amb el qual explora les ombres, els paisatges, la figura femenina i les flors.

En un agradable i distés piscolabis, el galerista Franck Mourey va donar la benvinguda als seus convidats i a l’artista originari de Niça, que no va dubtar en cap moment de reservar part del seu temps per a conversar amb cadascun dels presents, als quals va interpel·lar i donar un pinzell perquè exploressin per si mateixos l’abstracció de les seves emocions. D’aquesta manera, aficionats, col·leccionistes i fins i tot la consellera general Carine Montaner, que no es va perdre la cita, es van emportar un interessant record signat per Tramoni.

El pintor Olivier Tramoni va pintar petits llenços amb els seus convidats

D’aquesta experiència, Mourey només pot treure un balanç positiu, ja que atansar els artistes als col·leccionistes i amants de l’art és un dels trets de la identitat de Sun Gallery, sala ubicada al Centre Històric d’Andorra la Vella, més concretament al núm. 10 del carrer Dr. Nequi. Arran de la bona acollida, és gairebé un fet que pròximament Sun Gallery ofereixi als seus clients i visitants una nova oportunitat per a connectar amb nous exponents de l’art contemporani.