Els Punkers Love the 80’s van inundar de joia Sant Julià de Lòria

En el marc del projecte “La Cultura no s’atura”, els Punkers Love the 80’s es van presentar a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, on van oferir un gran espectacle musical.

Fotos: Comú de Sant Julià de Lòria

Durant més d’una hora, els espectadors van gaudir d’un gran concert, amb una posada en escena única, plena d’alegria i bogeria, i van fer un recorregut pels més grans èxits del punk rock dels anys 80. Un xou que va inundar de joia la sala del Centre Cultural Lauredià i que va fer vibrar al públic present amb els temes més clàssics.

Concert del grup Punkers Love celebrat a l'auditori Claror dins del cicle La Cultura no s'atura

Els Punkers Love The 80s van néixer a Andorra, ara fa deu anys, amb motiu del concert que Marky Ramone havia de fer al nostre país. La banda es va muntar dos dies abans del xou de Ramone, ja que, un dels grups que havia d’acompanyar a Marky, es va donar de baixa. Així va sorgir la possibilitat de tocar en viu. En dos dies es va crear el grup, i un dia abans van definir el repertori. Tots els membres que conformen els Punkers van formar, i encara són, part d’altres bandes andorranes. Són una mescla entre membres de Persefone (Toni Mestre-Carlos Lozano), Nami (Sergi Verdeguer) i Mordigans (Santi Casas).

Concert del grup Punkers Love celebrat a l'auditori Claror dins del cicle La Cultura no s'atura

Recentment, han estat partícips del videoclip “Aquí, en català. Atreveix-te ”, impulsat pel servei de política lingüística, que té com a objectiu promoure l’ús de la llengua oficial, a tots els habitants del país, principalment, els més jovenets.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions, que van acollir l’espectacle, es va limitar i només es va permetre l’accés, a la sala del Centre Cultural, als qui van realitzar la reserva de les entrades per la web cultura.ad, ja que el mateix dia de l’espectacle no es va realitzar l’habitual venda d’entrades per taquilla.

De manera paral·lela a la presentació en viu, el concert es va poder seguir via streaming, a través del canal de YouTube d’agenda.ad.