Pyrénées inaugura el primer concessionari oficial Harley Davidson

Ahir es va inaugurar el primer concessionari oficial de Harley Davidson a Andorra i va ser a les instal·lacions d’Automòbils Pyrénées, al carrer Prat de la Tresa s/n de Sant Julià de Lòria.

Façana Concessionari Harley Davidson Andorra
Foto: Nelly Dedea

A l’acte van assistir un gran nombre d’entusiastes de la llegendària marca americana, entre els quals cal destacar la presència del president del grup Pyrénées, Patrick Pérez, l’expilot de MotoGP, Rubén Xaus, la directora general de Harley Davidson per a Espanya, Portugal i Andorra, Marta Suriñach i el director de màrqueting del grup Pyrénées, Ronald Cabrera.

Concessionari Harley Davidson Directius
Foto: Nelly Dedea

El director del departament d’automoció del grup Pyrénées, David Fraissinet, va adreçar unes paraules al públic assistent, agraint l’esforç que ha fet la propietat per portar la marca a Andorra, així com la confiança i l’ajuda oferta per la matriu de la marca americana. Per la seva banda, Marta Suriñach, va destacar la satisfacció de Harley per poder comptar amb un oficial retailer com Pyrénées, ja que ofereix totes les garanties per a poder donar el millor servei al públic andorrà.

Pilot Ruben Xaus al Concessionari Harley Davidson
Foto: Nelly Dedea

El moment culminant de la inauguració va ser el de l’entrega de la placa que acredita a Automòbils Pyrénées com a nou concessionari oficial de Harley Davidson a Andorra, un acte que va precedir el preceptiu tall de la cinta, que inaugurava oficialment les noves instal·lacions.

Motociclistes al Concessionari Harley Davidson
Foto: Nelly Dedea

A la nova botiga podreu trobar els últims models de Harley Davidson, així com tot tipus d’accessoris i indumentària oficial de la marca; així que, tant si sou amants d’aquestes motos com si no, val la pena fer una visita a les instal·lacions perquè us impregnareu, no només de motor, sinó també d’una filosofia de vida.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Verònica Afonso Concessionari Harley Davidson
Foto: Nelly Dedea