“Fogons de Vida” va recaptar més de 5.000 euros per a Unicef

La campanya que encapçala Unicef Andorra, #CadaVIDAcompta, va recaptar 5.020 euros amb el taller-dinar “Fogons de Vida”, organitzat per l’hotel Roc Blanc, d’Escaldes-Engordany.

Marta Pons i Carles Flinch taller unicef
Foto: Nelly Dedea

La dietista Marta Pons i el xef Carles Flinch Font, del Restaurant Can Manel d’Andorra la Vella, li van donar sabor a aquesta trobada gastronòmica que va reunir més de 50 comensals. Ambdós, autors del llibre Fogons de Salut, van mostrar part de les receptes que recopila la publicació i, a més a més, van compartir alguns tips per cuinar plats més saludables però amb l’estètica de l’alta gastronomia. La trobada gastronòmica va tenir lloc a l’hotel Roc Blanc, i en una de les illes de treball, també hi va participar “La despensa de Emelin”.

taller fogons de vida unicef
Foto: Nelly Dedea

El 100% de la recaptació es destinarà als projectes que Unicef Andorra desenvolupa en benefici de les mares africanes i els seus nadons, que involucren la millora de l’accés a centres de salut, el subministrament d’aigua i electricitat i la disponibilitat de materials mèdics, així com altres productes que permetin salvar més vides. L’objectiu de la campanya és reduir la mortalitat dels nadons a la regió africana de Sudan del Sud.

Taller fogons de vida andorra
Foto: Nelly Dedea