River Centre Comercial inaugura peixateria

River Centre Comercial ha obert aquesta setmana, la seva nova peixateria, com a part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria.

Després d’una profunda remodelació de l’espai, aquesta nova peixateria, suma 100 m2, on el client podrà gaudir d’una nova experiència de compra.  Hi trobarà el més ampli assortiment de peix i marisc (blanc, blau, cloïsses, llagostins, musclos …) de llotja i de platja, bacallà i pop, així com productes del mar cuits a punt per menjar; tot amb una qualitat excel·lent que garanteix la seva traçabilitat i al millor preu. A més, al mostrador podrà escollir el tipus de tall, format, etc.; mentre que a l’espai de lliure servei, hi trobarà safates de peix preparades i tallades a diari a l’obrador. Es complementa amb una àmplia gamma de productes congelats.

Aquesta nova peixateria és una aposta més que reafirma el posicionament de River Centre Comercial, com a punt de venda, amb el més ampli assortiment i els millors preus en productes frescos.

River Centre Comercial

Amb 7.000 m2, el Centre Comercial de Sant Julià de Lòria compta amb dues àmplies plantes on comprar de manera còmoda, pa i brioixeria (Espai Granier Bakery & Coffee), alimentació, tèxtil, electrònica i multimèdia, parament de la llar, productes ecològics (Espai EcoRiver), etc. gràcies a l’assortiment, la qualitat i el bon preu dels seus productes i a les seves 500 places d’aparcament gratuïtes. Ofereix servei a domicili, venda on line i també de recollida de la compra. https://river.ad