(+Fotos) La SAC presenta la més recent edició de la revista Àgora Cultural

La 34a edició de la revista Àgora Cultural va ser presentada per Jose Luis Carvalho, director artístic del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’, entitat que va assumir el secretariat d’Àgora Cultural durant el 2021, i per Àngels Mach, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències (SAC).

Fotos: César De Pablos

Presentació de la revista Àgora Cultural

El passat 20 d’abril, a la recentment estrenada sala d’exposicions de Govern d’Andorra, la Societat Andorrana de Ciències va presentar la darrera edició de la revista Àgora Cultural, publicació que destaca els personatges guardonats amb els premis Àgora Cultural 2020, com ara Josep Carles Forés, Angelina Mas, Robert Pastor, Gemma Piera i Alfons Valdés, que van rebre la ja esmentada distinció en el marc del Dia de a Cultura, celebrat el passat 27 d’octubre del 2021, al hall del Consell General.

Mossèn Ramon amb la revista Agora Cultural

A banda de les biografies dels premiats, la publicació esdevé un recordatori important de persones que ens han deixat recentment, com ara Pepita Pardell, Josep Maria Beal, Lluís Puig, Joan Margarit, Àngel Pla, Bonaventura Adellach, Pere Cavero i Ann Marschke, que van contribuir en la dinamització cultural d’Andorra des dels seus camps. A més a més, la revista incorpora noves seccions, com ara ‘Museus’ i ‘Festivals’, per registrar aquests recintes i manifestacions culturals que enriqueixen el país.

Revista Àgora Cultural

Àngels Mach, presidenta de la SAC, va informar que pròximament hi haurà una versió digital d’Àgora Cultural, que es podrà consultar de manera gratuïta. Qui prefereixi la versió impresa, podrà obtenir-ne una a l’estand de la fira de Sant Jordi que s’instal·larà a la plaça del Poble. Jose Luis Carvalho, en representació de l’actual secretariat d’Àgora Cultural, va indicar que, a l’estand, també s’hi podrà adquirir una litografia commemorativa del Dia de Sant Jordi, obra de l’artista portuguesa Margarida Cepeda.

Gaudeix de totes les totes fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La SAC presenta la més recent edició de la revista Àgora Cultural