Samuel Salcedo presenta la seva obra ‘Animals’ a l’Artalroc

L’escultor i pintor català Samuel Salcedo va inaugurar, ahir al vespre a la sala Artalroc, una mostra escultòrica amb una cinquantena de peces, que sota el nom Animals pretén fer-nos reflexionar sobre la condició humana, d’una manera profunda però divertida.

Foto: César De Pablos

L’artista ha apostat en aquesta ocasió per emfatitzar la naturalesa emmascarada dels éssers humans, a través dels animals, amb un missatge que convida a humanitzar-los, per tal que ens podem arribar a definir com a éssers humans.

Escultures de Samuel Salcedo a l'Artalroc
Foto: César De Pablos

Sens dubte, el que el visitant trobarà en aquesta obra és quelcom diferent de la resta de mostres més convencional, ja que les seves creacions tenen un punt d’atreviment que conjuga en si mateixa aspectes contraris sense cap mena de complex. És greu i lleugera a parts iguals, simpàtica i a la vegada irreverent, tendra o desagradable segons es miri. Un tipus d’escultura que cal observar-la detingudament per poder copsar tota la riquesa que amaga la minuciositat del llenguatge corporal i les expressions facials, executades d’una manera excepcional.

Meritxell Blanco, Ivan Sansa i Sílvia Riva a l'exposició de Samuel Salcedo a l'Artalroc
Foto: César De Pablos

A l’acte van assistir diferents personalitats de la política com ara Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports; Landry Riba, secretari d’Estat d’Afers Europeus, l’exministra Eva Descarrega, els artistes Sam Bosque i Ángel Calvente, la museòloga Christina De Vreeze i el protagonista principal, Samuel Salcedo, entre altres. L’exposició es podrà visitar fins al dia 15 de setembre d’enguany.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
autoritats a la presentació de Samuel Salcedo a l'Artalroc
Foto: César De Pablos