Sant Julià de Lòria, testimoni de l’òpera Don Pasquale

La cèlebre obra de Gaetano Donizetti, Don Pasquale, va aplegar centenars d’espectadors en dues funcions dutes a terme a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Fotos: César Vidal

Don Pasquale a Sant Julià de lòriaEls passats dies 8 i 9 de febrer, Sant Julià de Lòria es va convertir en l’epicentre de l’òpera al nostre país, amb les representacions de Don Pasquale, una òpera còmica escrita pel compositor italià Gaetano Donizetti. Els espectacles van estar emmarcats en la 5a Temporada d’Òpera d’Andorra, amb el suport de l’Associació Andorra Lírica i Villa In Canto com a organitzadors i coproductors.

Òpera Don Pasquale a AndorraDon Pasquale, interpretat pel baix Ferruccio Finetti, és un home vell, ric i solter, que demana al seu nebot Ernesto, personificat pel tenor Carlo Giacchetta, abandonar la seva promesa Norina, una noia jove, vídua i sense estabilitat econòmica. Jonaina Salvador, soprano andorrana, va ser l’encarregada de donar vida i veu a aquest personatge, mentre que el baríton Jorge Tello va participar en l’obra com el Dottor Malatesta.

Autoritats a l'obra Don PasqualeEl pianista Riccardo Serenelli va fer de director musical i d’escena de l’òpera Don Pasquale, espectacle que va comptar amb la participació especial del Cor de l’Òpera d’Andorra en col·laboració amb el cor de l’Institut Maria Moliner.

Com a part del cicle d’òpera, el Bingo Stars va oferir un menú especialment dissenyat per a l’ocasió, que va consistir en un deliciós aperitiu de benvinguda, un primer plat a escollir entre milfulls farcits de peix i marisc o  l’arròs cremós de bolets lligat amb parmesà. Pel que fa al segon plat, els comensals que es van animar, van poder degustar un melós de vedella amb reducció de Porto o un exquisit bacallà cuinat a baixa temperatura amb romescada de fumet i espàrrecs bladers.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.