El Ballet Nice Méditerranée enlluerna el públic del Centre de Congressos

Amb la direcció artística d’Éric Vu-An, el Ballet Nice Méditerranée va captivar el públic andorrà, al segon espectacle de la Temporada Andorra la Vella. La dansa i la bellesa van marcar la jornada.

Fotos: César Vidal

La Temporada Andorra la Vella de música i dansa va presentar el seu segon espectacle, el passat dijous dia 13 de febrer. L’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella va aplegar aquesta representació, on la bellesa de la dansa i la coordinació mil·limètrica dels artistes del Ballet Nice Méditerranée.

Espectacle del Ballet Nice Méditerranée a AndorraL’espectacle, que va durar dues hores aproximadament, va comptar amb un toc dramàtic però també humorístic, amb la posada en escena de diferents pinzellades de coreografies de reconeixement mundial, com ara Raymonda, dos fragments de Cassandra, Demons & Merveilles, Viva Verdi, 5 Tangos, dos fragments de Pas de Dieux, Coppélia, Don Quixot, Troy Game, Rendez-vous i el Ballet de Faust.

Ballet Nice Méditerranée a Andorra la VellaEl Ballet Nice Méditerranée va néixer l’any 1947, sota el nom de Ballet de l’Òpera de Niça, amb l’impuls de Pierre Pasquini i Françoise Adret com a primera mestra de ballet. L’any 2009, amb Éric Vu-An com a director artístic, la companyia adopta el seu nom actual i esdevé una dinàmica que va permetre ampliar la seva reputació, amb gires per Itàlia, Espanya, Xina, Cuba, Rússia, entre altres. Per descomptat, Andorra no podia deixar l’oportunitat de tastar una mica de l’Opéra Nice Côte d’Azur, casa predilecta de l’Orquestra Filharmònica de Niça i del Ballet Nice Méditerranée.

Públic a l'espectacle del Ballet Nice MéditerranéeCom a part d’aquest segon espectacle de la Temporada Andorra la Vella, previ a la presentació del Ballet Nice Méditerranée, el hall del Centre de Congressos d’Andorra la Vella es va convertir en un lounge, on els afortunats espectadors van gaudir dels deliciosos aperitius elaborats pel xef Josep Maria Kao, del restaurant Kao Soldeu, amb l’especial atenció de l’equip del Park Piolets Mountain Hotel & Spa.

Públic a l'espectacle del Ballet Nice MéditerranéeLa Temporada Andorra la Vella consta d’una agenda de concerts i presentacions produïda pel Comú d’Andorra la Vella i MoraBanc, amb el patrocini de l’Andorra Park Hotel i la col·laboració de Park Piolets Mountain Hotel & Spa. La tercera presentació del programa rep el nom de ‘L’univers de Piazzolla’, i estarà protagonitzada per l’Academy of St. Martin in The Fields i la violinista Leticia Moreno, el pròxim 19 de març.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Presentació de Ballet Nice Méditerranée