El tenor Piotr Beczala va estrenar la Temporada Andorra la Vella

El tenor polonès, Piotr Beczala, va inaugurar oficialment la Temporada Andorra la Vella, amb una presentació apoteòsica marcada per la interpretació de les més icòniques obres de Puccini, Verdi i Bizet.

Fotos: César De Pablos

Piotr Beczala en concertEl Centre de Congressos d’Andorra la Vella va viure una nit musical plena d’intensitat, amb la presentació del tenor líric polonès, Piotr Beczala, que, amb l’acompanyament musical de la pianista francesa, Sara Tysman, van captivar cadascuna de les ànimes presents l’auditori.

Públic al concert del Piotr Beczala

El concert de Beczala, emmarcat en l’estrena de la Temporada Andorra la Vella, es va enfocar en les obres de Puccini, Verdi i Bizet, però també va incloure interpretacions en diferents idiomes, algunes d’elles en polonès, amb peces del compositor Mieczyslaw Karlowicz (1876-1909). Tanmateix, el tenor va interpretar cançons en txec, amb les composicions d’Antonín Dvorak (1841-1904), referent del nacionalisme musical de l’Imperi Austrohongarès.

Públic al concert de Piotr BeczalaNominat als premis Grammy i guanyador del premi ECHO Klassik, Piotr Beczala és un dels tenors contemporanis més aclamats als teatres d’òpera del món. El públic andorrà, malgrat el fort temporal que va afectar el trànsit a tot el país, no va deixar escapar l’oportunitat única d’apreciar la bella veu del polonès.

Públic al Lounge del concert de Piotr BeczalaCom a part de l’espectacle, previ al recital de Beczala, el hall del Centre de Congressos d’Andorra la Vella es va convertir en un lounge, on els afortunats espectadors van gaudir dels deliciosos aperitius elaborats pel xef Josep Maria Kao, del restaurant Kao Soldeu, amb l’especial atenció de l’equip del Park Piolets Mountain Hotel & Spa.

La Temporada Andorra la Vella és una agenda de concerts i presentacions produïda pel Comú d’Andorra la Vella i MoraBanc, amb el patrocini de l’Andorra Park Hotel i la col·laboració de Park Piolets Mountain Hotel & Spa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Xef Josep Maria Kao