Unicef Andorra va retre homenatge als seus socis més antics

L’hotel Roc Blanc va ser l’espai escollit per a realitzar aquest càlid homenatge als socis que, des del primer moment, van aportar el seu granet de sorra per a consolidar Unicef Andorra en la lluita per a millorar les condicions de vida dels infants.

Fotos: César De Pablos

Dia dels Socis Unicef AndorraAmb motiu de la celebració del seu 25è aniversari, el Comitè Nacional d’Andorra per a Unicef va retre tribut als socis que els van donar suport des dels seus inicis, ja que són pilars fonamentals de les accions que l’ONG desenvolupa per a protegir els drets dels nens i nenes arreu del món. Laura Álvarez, presidenta d’Unicef Andorra, va encapçalar la vetllada.

Unicef Andorra va celebrar el dia dels socisSi bé la cerimònia va ser concebuda per a homenatjar els més de 600 socis d’Unicef Andorra, també es va reconèixer la fidelitat d’una cinquantena de socis que, durant 25 anys, han lluitat colze a colze per impulsar l’organització benèfica, creada al nostre país per Manela Mora, qui va ser presidenta des del 1994 fins al 1999, per a després continuar com a presidenta honorífica fins al 2018, any en el qual va morir. Malgrat tot, per diferents circumstàncies personals dels homenatjats, només va poder assistir una vintena d’ells a l’acte celebrat el passat dimarts, dia 11 de febrer.

Laura Álvarez presidenta d'Unicef Andorra“Els socis han estat part important d’Unicef Andorra, no només amb el finançament, sinó també perquè ens donen suport i ens animen a continuar”, va expressar Laura Álvarez, que també va remarcar que l’aportació i col·laboració del Govern d’Andorra, els comuns, els ambaixadors culturals i esportius, així com un centenar d’empreses privades, també han estat elements claus perquè l’ONG pugui donar continuïtat als seus diferents projectes.

Públic al Dia dels Socis Unicef AndorraTanmateix, la presidenta del Comitè Nacional va revelar que una de les fites més importants assolides, durant els darrers anys, va ser el rejoveniment de l’equip de treball, un objectiu que, confessa, només s’ha pogut completar al 50%. Però, independentment d’aquest panorama, atribuïble als compromisos professionals i personals de la gent més jove, Álvarez va explicar que els projectes desenvolupats a la República del Congo, la República Centreafricana i al Bhutan, essent aquest últim un país en el qual es treballa per la inclusió dels nens amb discapacitats, no han impedit desenvolupar les diferents activitats. “Per al 2020, tancarem el projecte al Congo i cercarem dos projectes nous, que s’han d’aprovar per la junta després que la direcció els presenti”, va informar.

Soci homenatjat per Unicef AndorraFinalment, Álvarez va considerar que, durant els 25 anys que porta Unicef Andorra en funcionament, l’assoliment més important va ser aconseguir el respecte i el reconeixement de la matriu mundial d’Unicef, un fet que queda ratificat per una gestió local destacable.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.