Els geganters de Sant Julià de Lòria celebren 35 anys per la Festa Major

La Festa Major d’aquest any ha estat molt especial a Sant Julià de Lòria, sobretot per la Colla de Geganters, que va celebrar els seus 35 anys. La gresca hi va ser present dia i nit, tal com és habitual a la parròquia.

Ball a la festa major de sant julià de lòria
Foto: ANA

El dissabte de la festa es va celebrar el tradicional ball dels gegants a la plaça Major, amb la Dama Blanca, el Rei Moro, i els gegantons Canòlich i Julià acompanyats de la xaranga Tocabemolls i la participació de l’Esbart Laurèdia, que va oferir diverses actuacions. Per la seva banda, l’Esbart Laurèdia celebrava també un aniversari, els 55 anys d’existència, amb un ball de la Marratxa multitudinari a la plaça Major, davant de prop d’un miler de persones.

Dama Blanca festa major sant julià de lòria
Foto: ANA

El diumenge a la nit, els protagonistes van ser Los Brincos, amb el seu repertori nostàlgic que va encantar el nombrós públic present. La Nit jove va comptar amb diversos grups catalans com Roba Estesa, Buhos i Itaca Band, que van fer ballar tothom a la plaça de la Germandat.

Festa Major de Sant Julià de Lòria
Foto: ANA

Entre d’altres activitats, els més joves van poder gaudir d’un tobogan d’aigua gegant, i de l’actuació de Zumba. Els quatre dies de festa van ser molt animats, cada nit un grup diferent s’encarregava de fer ballar la gent fins a la matinada.

Ball de festa major a sant julià de lòria
Foto: ANA