(+Fotos) Sant Julià de Lòria gaudeix de l’oci i la cultura del cicle “A ritme d’estiu”

Des del juliol i fins al setembre, Sant Julià de Lòria acull el cicle “A ritme d’estiu”. Enguany arriba a la seva 21a edició i presenta una trentena d’activitats diferents per a totes les edats.

Fotos: Comú de Sant Julià de Lòria

Taller de circ a ritme d'estiu

El 3 de juliol es va iniciar “A ritme d’estiu”, una iniciativa del Comú de Sant Julià de Lòria per a dinamitzar la parròquia durant els dies més càlids de l’any. Algunes de les novetats d’aquest any van ser la recuperació dels espectacles de teatre d’humor amb les companyies Teatro Sobre Ruedas i Tager. La primera companyia, amb l’espectacle “Ambicions”, va combinar la música en directe, la poesia i l’humor: una dona violinista, amb una actitud i ambicions excepcionals, creu fermament que “la mida sí que importa”, una afirmació que va més enllà dels instruments musicals. La seva insaciable passió per tocar i créixer la va impulsar a superar tots els límits, portant-la a un estat d’èxtasi desenfrenat. La segona companyia, Tager, va oferir l’espectacle “El guardià dels jocs”, i va fer jugar a tot el públic amb la premissa del menys és més.

Taller de circ a ritme d'estiu

“A ritme d’estiu” va comptar amb activitats relaxants com ara els banys de bosc, moments o l’itinerari de natura teatralitzat i musicalitzat, on els participants van poder gaudir de la natura i la seva essència en unes activitats que els van ajudar a desconnectar de la rutina per connectar amb si mateixos. El cicle també va tenir activitats com l’òpera Rigoletto, la inauguració del Camí de la Senyoreta, la incorporació del festival FeMAP al cicle o un taller a càrrec de l’Esbart Laurèdia per preparar la sardana ‘Dansaires Andorrans’ de Daniel Areny que es va ballar el dia de la festa major. A banda d’aquestes activitats, l’esport també hi va ser present amb classes de cardio boxing, zumba, cardio dance i moltes altres activitats.

Taller de circ a ritme d'estiu

Pels més petits de la casa, els Jocs Larun van ser l’opció idònia, amb una col·lecció de jocs creatius realitzats artesanalment i inspirats en la mitologia basca i amb racó Montessori específic per a nens de 0 a 3 anys. Per a ells, també es van fer tota mena de tallers, com ara el de l’energia solar i l’observació del sol amb telescopi, minigolf o titelles.

Taller de circ a ritme d'estiu

Al setembre el cicle continua amb les activitats de banys de bosc i moments, una oportunitat única per començar el mes de setembre amb més forces que mai.

Consulta el programa d’aquest cicle estival aquí: PROGRAMA