(+Fotos) Encamp es va consolidar com a parròquia blaugrana durant l’estiu

Quatre seccions esportives del Barça van passar per Encamp per fer la seva pretemporada. Com els darrers anys, jugadors i equips directius es van donar cita al Principat per preparar les pròximes competicions i també descobrir alguns indrets encampadans.

Fotos: Comú d’Encamp

FC Barcelona a Encamp

La secció masculina de futbol sala va ser la primera en allotjar-se a la parròquia i en fer servir, durant tres dies, les instal·lacions del Complex Esportiu. L’entrenador de l’equip, Jesús Velasco, va celebrar l’estada, una vegada més, del FC Barcelona a Encamp i va felicitar la corporació comunal per les reformes fetes al nou gimnàs.

Activitats amb els equips blaugrana a Encamp

La sensació de satisfacció va ser mútua. El cònsol menor d’Encamp, Jean Michel Rascagnères,  també es va mostrar molt content per la presència de les diferents seccions blaugranes a Encamp, declarada vila esportiva des de fa més d’una dècada, després d’haver signat un acord amb el club barceloní.

Encamp es va consolidar com a parròquia blaugrana durant l’estiu

Un dels moments més emotius de l’estada del futbol sala, va ser quan els més de 60 infants de l’Àrea de Jovent van poder participar en un entrenament, amb els jugadors, i en finalitzar la jornada van compartir una estona més distesa, on alguns van aprofitar l’ocasió per fer algunes preguntes i descobrir algunes curiositats de la seva professió.

Encamp es va consolidar com a parròquia blaugrana durant l’estiu

Després de 14 anys consecutius, el Barça d’handbol va ser el següent equip en arribar a la vila, on després d’un matí d’entrenament a Prada de Moles i de planificar una setmana molt física, els infants de la parròquia els van esperar per donar-los una càlida benvinguda. “Com a casa. Fa molts anys que vinc al país i per a nosaltres, Encamp és un entorn molt bo per entrenar. A més, quan marxem sempre ens emportem molt bones sensacions”, va assegurar Dika Mem, jugador professional del FC Barcelona.

Encamp es va consolidar com a parròquia blaugrana durant l’estiu

Del 16 al 18 d’agost, va arribar el torn de la secció d’hoquei patins del Barça, que en el marc de la seva estada, acompanyats d’autoritats encampadanes, una bona part de l’equip directiu, així com dels jugadors, van aprofitar per pujar al Funicamp fins a Solanelles per gaudir d’una sortida a la natura a 2.400 metres d’altitud.

Encamp es va consolidar com a parròquia blaugrana durant l’estiu

El cicle estiuenc de pretemporada el tancarà la visita de l’equip de bàsquet femení blaugrana.  Amb l’acollida de les quatre seccions del FC Barcelona, Encamp consolida la parròquia com a destinació turística esportiva i centre d’acollida per a esportistes d’elit.

Encamp es va consolidar com a parròquia blaugrana durant l’estiu

Des de la corporació comunal asseguren que es continuarà treballant amb el club barceloní per fomentar més intercanvis d’aquest estil, que serveixen per dinamitzar el turisme esportiu i que, a més, aporten activitat econòmica tant a Encamp com al Pas de la Casa.