Sant Romà dels Vilars celebra el seu aplec

La capella escaldenca de Sant Romà dels Vilars va celebrar el seu aplec amb una missa i un aperitiu popular, organitzat per la Unió Proturisme d’Escaldes-Engordany. Un dia esplèndid i una bona afluència de públic en van fer una festa entranyable.

Sant Romà dels Vilars Aplec
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

L’Aplec de Sant Romà dels Vilars va celebrar-se el diumenge dia 30 de setembre a la capella a les 12 del migdia, quan va començar la celebració de la missa, que va comptar amb l’assistència d’autoritats comunals i també parlamentàries.

Sant Romà dels Vilars
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

Un dia esplèndid molt assolellat va fer que un gran nombre de persones s’acostessin a la zona d’Engordany, on hi ha la capella de Sant Romà dels Vilars per participar a la missa i posteriorment a l’aperitiu popular, molt concorregut.

Aplec Sant Romà dels Vilars
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

Cal recordar que des del mes de novembre de l’any passat, la zona ha millorat considerablement, ja que el comú d’Escaldes-Engordany va convertir en un mirador la vall central del prat on hi ha l’església de Sant Romà dels Vilars, amb la instal·lació un parell de bancs de fusta que encaixen amb el paisatge per permetre als ciutadans gaudir de les fantàstiques vistes de la vall, des d’aquest punt privilegiat. Des del mirador, es pot gaudir d’una vista esplèndida sobre el nucli que formen Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

autoritats escaldenques a Sant Romà dels Vilars
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany