Sarah Bagot mostra la seva obra al restaurant Coma

El restaurant Coma va ser l’escenari de la presentació de l’exposició de pintures de Sarah Bagot, una mostra que pretén mostrar les seves vivències en moments molt determinats de la seva experiència vital i que es podrà visitar fins al 17 de juny.

Exposició Sarah Bagot
Foto: Nelly Dedea

Des que era petita, la pintura és inherent a la seva existència, ja que al col·legi pintava còpies de Van Gogh, una passió que ha perdurat en el temps i que ara pot desenvolupar mitjançant les seves pròpies creacions. La Sarah pinta per inspiració espontània i la seva obra relata moments de la seva vida i del seu estat d’ànim, un reflex que es pot observar en l’heterogeneïtat del contingut dels seus quadres que tenen el color com a denominador comú, que li dona personalitat pròpia.

Persones a l'exposició de Sarah Bagot
Foto: Nelly Dedea

Dins la seva obra, cal destacar l’obsessió que l’artista té per pintar ulls, unes creacions molt característiques i carregades de simbologia mística, ja que no només pinta quadres amb ulls de diferents colors, sinó que també els té tatuats al seu cos. Segons l’artista, aquest òrgan exerceix com a protecció davant les dificultats o amenaces, sobretot els de color vermell.

Clàudia Coma i amigues
Foto: Nelly Dedea

Independentment que cada pintura té el seu nom i que la Sarah signa els seus quadres com a “Moi”, té molt clar que el títol d’aquesta mostra seria “L’any de la meva vida”. Després d’aquesta exposició en vindran més, ja que l’artista està finalitzant tot un seguit de noves creacions relacionades, en aquesta ocasió, amb la natura i més concretament amb la botànica, ja que l’element primordial de la nova mostra, prevista per a finals d’any, serà les plantes i les flors.

Nois observant les pintures de la Sarah Bagot
Foto: Nelly Dedea