L’Horòscop de juny: energia per a l’estiu

L’Horòscop de Juny:
ÀRIES 21-03/20-04

Moment molt important en què la conjunció dels planetes potenciarà les teves relacions sentimentals i sexuals. Prepara’t, també, a negociar i a enfortir les relacions personals i socials, ja que t’aportaran grans èxits. Si ets intel·ligent i afrontes els problemes amb determinació, experimentaràs un canvi molt positiu en la teva vida.

TAURE 21-04/20-05

Júpiter t’ajudarà a desenvolupar la creativitat i imaginació. És un bon moment per iniciar coses noves, per estudiar i, perquè no?, per fer el viatge que havies somiat. Tindràs sort en tot allò que facis i també serà un excel·lent moment per solucionar possibles problemes familiars.

BESSONS 21-05/21-06

És un moment de renovació, i no només a nivell personal, sinó també material. Si havies pensat a canviar de d’habitatge, aquest és el moment més adient. Si tens algun tema legal pendent, alguna herència o alguna negociació a nivell institucional, aquest és el moment de resoldre’ls satisfactòriament, sempre que controlis la teva impulsivitat.

CRANC 22-06/22-07

Hauries d’estar molt atenta a totes les oportunitats que es presentaran, a partir d’aquest moment, que seran moltes i alguna d’elles definitiva per al teu futur. Centra’t, i afina la teva ment, perquè si ho fas, trobaràs un món diferent, més interessant i amb moltes més oportunitats.

LLEÓ 23-07/22-08

Entres en una etapa molt positiva i de creixement personal, que t’afavorirà en tots els àmbits de la vida: material, econòmic, sentimental i sexual. Malgrat tot, hauries de controlar la teva impulsivitat. Aprofita aquesta energia per donar un impuls als teus desitjos, ja que és un bon moment per refermar els teus projectes.

VERGE 23-08/21-09

Sens dubte, comences una etapa que fa molt temps esperaves, tindràs els astres a favor en tots els àmbits de la teva vida. Malgrat tot, de les diferents opcions que tindràs, hauràs d’agafar la bona; per tant, afina la teva intuïció. D’altra banda, evita endeutar-te i utilitza el sentit comú en totes les decisions que hagis de prendre.

BALANÇA 22-09/22-10

Per als nadius del vostre signe, és bona època, no només en l’àmbit de la salut, sinó que també pel que fa als moment més materials. Seria interessant poder fer una reflexió sobre el vostre passat i valorar el que voleu pel vostre futur, ja que podeu deixar enrere  molts obstacles.

ESCORPÍ 23-10/21-11

És moment d’afrontar amb determinació els teus objectius, però també amb equilibri, ja que tens davant teu la possibilitat d’obrir un nou cicle professional, marcat per la fortuna. Renova la teva vida social i aprofita les sinergies amb els teus col·laboradors.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Prepara’t per assolir canvis sobtats, tant pel que fa al vessant professional com al personal. Tens l’oportunitat d’ampliar horitzons i de deixar enrere els obstacles que no et permetrien avançar. Vigila amb les relacions familiars, ja que seria interessant afrontar-les amb molta diplomàcia.

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Bon moment per desenvolupar el teu vessant intel·lectual i espiritual. Si tens previst viatjar, aquest és el millor moment per fer-ho, ja que t’obrirà la ment a nous plantejaments, que t’ajudaran a afrontar el futur amb més optimisme i il·lusió. Mira de solucionar tots els temes financers o que tinguin a veure amb documents oficials.

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Ha arribat l’hora de mostrar-te a la gent d’una manera molt diferent, de ser més amable, més divertida i més dinàmica, ja que et queden pocs dies d’influència positiva. Aprofita-les relacions per obtenir avantatges en l’àmbit de les finances o els temes oficials. Fes una mica més d’esport, t’anirà bé.

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Si has de crear alguna societat mercantil, ara és el moment de fer-ho. Però ves amb compte amb qui fas els tractes, ja que una mala elecció et pot perjudicar en els teus objectius. Si has de signar contractes, estudia molt bé la lletra petita i assessora’t bé sobre el tema, és molt el que està en joc i no val la pena arriscar-se.

Més info