Andorra Sotheby’s i Rafael de la-Hoz Arquitectes presenten la seva aliança

L’agència immobiliària Andorra Sotheby’s International Realty i l’estudi d’arquitectura Rafael de la-Hoz Arquitectes han presentat la seva aliança estratègica de país per impulsar projectes conjunts en el mercat immobiliari andorrà.

Aliança entre Sotheby's i Rafael De La Hoz
Foto: César De Pablos

L’acte es va celebrar als jardins de l’Andorra Park Hotel en presència d’autoritats, clients i amics. Les dues entitats posaran en marxa diversos projectes conjunts en el sector immobiliari i arquitectònic de luxe al Principat d’Andorra. Amb aquesta aliança, l’objectiu de les dues marques de reconegut prestigi internacional és posar els coneixements i experiència dels seus professionals al servei del Principat d’Andorra.

Presentació de Rafael de la-hoz arquitectes
Foto: César De Pablos

Aquest acord es traduirà en projectes dirigits tant al públic nacional com internacional especialment interessat en residir al Principat d’Andorra. Amb aquesta iniciativa, les dues entitats uneixen la seva experiència i coneixements amb l’objectiu de dinamitzar el sector immobiliari i arquitectònic de luxe al país en tots els seus segments: residencial, retail, hoteler i oficines.

Jonathan, de Sotheby's Andorra
Foto: César De Pablos

Durant la presentació de l’acord, les dues entitats van donar a conèixer alguns dels projectes en què ja estan treballant, entre els quals destaquen promocions immobiliàries com el “Ordino Residential Mountain Resort”. En aquest sentit, Jonathan Canals, COO i Project Collector d’Andorra Sotheby ‘s International Realty, va destacar “la importància i prestigi que suposa per al Principat d’Andorra el fet de tenir solvència i experiència contrastada d’un estudi d’arquitectura com Rafael de la-Hoz Arquitectes, reconegut internacionalment pels seus dissenys innovadors aportant als seus projectes continguts d’alt valor afegit”.

Banda musical a la presentació de Sotheby's
Foto: César De Pablos

D’altra banda, Narcís Socías, CEO d’Andorra Sotheby’s International Realty, i Hugo Berenguer, CEO de Rafael de la-Hoz Arquitectes, es van mostrat satisfets amb aquesta aliança, ja que permet a les dues empreses col·laborar mútuament, forjant una marca de referència mundial dins el sector immobiliari i reiterant que “el seu objectiu és aportar al Principat d’Andorra projectes que tinguin un tret diferenciador, d’estil renovat i singular, sent sempre coherents amb l’entorn del país i adaptant-se a les necessitats del Principat d’Andorra”.

Foto: César De Pablos