(+Fotos) Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir presenten els Essential Looks de tardor-hivern

El passat 14 de novembre, Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir van donar la benvinguda a l’estilista Míriam Continente, qui va presentar els estils més atrevits i de tendència de la temporada de tardor-hivern del 2022.

Fotos: César De Pablos

Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir presenten els Essential Looks de tardor-hivernEssential Looks és l’esdeveniment per excel·lència de Schwarzkopf, perquè és quan es presenten les últimes tendències en moda i estilisme, tant en tall com en color. Andorra, com no podia ser d’una altra manera, no es va quedar de banda i va acollir una masterclass especialitzada perquè els estilistes i professionals de la perruqueria del país hi fossin partícips.

Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir presenten els Essential Looks de tardor-hivernMíriam Continente, amb una àmplia experiència en alta perruqueria a Londres, va compartir part dels coneixements que l’han obert les portes de Hollywood, on treballa en tota mena de produccions cinematogràfiques i de moda. L’aclamada estilista va aplicar una sèrie de tècniques de tall de cabell per a crear els estils amb més personalitat, que segurament no trigaran gaire a ser vistos pels nostres carrers.

Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir presenten els Essential Looks de tardor-hivernPer descomptat, la sessió va servir perquè els estilistes coneguessin tots els beneficis de la gamma de colors de Schwarzkopf Professional, comercialitzats en exclusiva per a Andorra per Comercial Renoir, i per connectar amb una referent de la perruqueria que, amb el seu germà i equip tècnic Internacional, continua triomfant a Barcelona, al Conti Hair Salon, a on ella és l’amfitriona i compagina la seva feina amb formacions nacionals i internacionals, així com encàrrecs especials del món del cinema i diferents celebrities.

Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir presenten els Essential Looks de tardor-hivernAquesta jornada especial va tenir lloc a l’hotel YOMO Cèntric, on els estilistes convidats van gaudir d’una jornada distesa i agradable marcada per la creativitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir presenten els Essential Looks de tardor-hivern