Setena edició del concurs Talentejant

El comú d’Escaldes- Engordany va presentar, el passat dimecres, dia 3 de març, la setena edició del concurs d’arts plàstiques i visuals Talentejant. Un concurs obert a joves, d’entre 12 a 30 anys, destinat a impulsar el talent escènic i musical dels joves del país.

Fotos: Comú d’Escaldes-Engordany / Jonathan Gil

Durant la roda de premsa, que va anar a càrrec del conseller de Joventut, Hble. Sr. Joao Lima, i del cap del Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany, Sr. Miquel Angel Millán, van exposar les bases i condicions del nou concurs, les inscripcions del qual estaran obertes fins al dia 19 de març.

Roda de premsa de presentació de la sisena edició de Talentejant, a la seva versió d'Arts Plàstiques i visuals. Apareixen, el conseller de Serveis i Joventut, Joao Lima i el cap del departament de Joventut, Miquel Ángel Millán.

Talentejant es divideix en dues categories, A), que inclou als joves de 12 a 17 anys, i la categoria B, destinada als joves, de 18 a 30 anys. Les disciplines que podran participar en aquesta setena edició són: escultura, pintura, dibuix, gravat, fotografia i videoart. Un mateix jove podrà presentar diverses obres i en diferents disciplines. En aquest cas, el màxim d’obres per participant serà de 6 projectes.

Les autoritats confien que enguany, l’ús del mòbil i de noves xarxes com ara Tik Tok, ajudin a elevar el nombre de projectes.

Cartell del Talentejant

Si ets un crack de la fotografia, si estàs orgullós de les teves composicions de pintura, si vols mostrar la teva creativitat, si estàs començant a caminar en el món artístic, aquesta és la teva oportunitat. Revisa les bases i condicions disponibles en la pàgina del Comú i participa amb la teva proposta. Si la teva obra és triada com la millor, dins de la categoria en la qual estiguis inscrit, obtindràs un premi, que va, dels 200 a 400 euros, per a invertir en la teva formació o en la compra de material per a continuar progressant.

Les obres seleccionades estaran exposades al Centre d’Art d’Escaldes- Engordany, del 27 de març fins al 22 d’abril.