Laporta visita Andorra abans de les eleccions

El candidat a president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta i diversos membres de l’equip, han participat, aquest migdia, en un acte amb els socis i simpatitzants del club, al Parc Central d’Andorra la Vella.

Fotos: Noelia Farias

A la trobada, han participat més d’una cinquantena de persones, que van poder saludar al candidat, fer-se una selfie amb ell i donar-li el seu suport per a aquesta nova candidatura.

Aquest migdia, Laporta ha convidat als socis a votar diumenge vinent i ha manifestat que, si és elegit president del club, hi ha la possibilitat que l’equip de futbol, de primera divisió del Barça, vingui a Andorra a fer una part de la pretemporada.

Durant el seu discurs, Laporta ha explicat la necessitat de recuperar el club en l’àmbit econòmic, de mantenir la il·lusió dels socis i ha reconegut que li agradaria que Lionel Messi continuï formant part del club, entre altres qüestions.

Laporta és un dels tres candidats a les eleccions, que tindran lloc diumenge que ve, dia 7 de març, en les quals, per primera vegada, els socis del FC Barcelona, censats a Andorra, podran votar al país, concretament, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

El candidat aspira a una segona etapa al capdavant del club, després d’haver estat president, entre els anys 2003 i 2010. El lema de la seva campanya és “Estimem el Barça”