Sonoritats li dona el toc musical a les Nits d’Estiu al Museu del Tabac

Ha estat una vetllada musical única, en la que el grup Sonoritats va brillar sota la llum de les estrelles. Els jardins del Museu del Tabac va acollir aquesta trobada emmarcada en les Nits d’Estiu als Museus.

Concert Sonoritats al Museu del Tabac
Foto: Paula Cristina

Promogut pel Govern d’Andorra, el cicle d’activitats de Nits d’Estiu als Museus ens proposa un ampli ventall de trobades culturals que, des del 29 de juny passat, li han donat vida als diferents centres d’exposició artística del país. El Museu del Tabac, no podia quedar fora de l’agenda i va acollir un concert espectacular.

Concert Sonoritats al Museu del Tabac
Foto: Paula Cristina

Sonoritats, l’agrupació conformada per Míriam Manubens, pianista; Mireia Planas, cellista, i Efrem Manubens, saxofonista; va captivar el públic que va respondre a la crida musical de dijous passat, on es van sentir les notes dels cèlebres compositors Max Bruch, Franz Schubert, Mijail Glinka, Astor Piazzolla i Jordi Barceló.

Foto: Paula Cristina

La pròxima cita que acollirà el Museu del Tabac tindrà lloc l’1 d’agost, a les 22.30 hores, quan el quartet Ensemble ad Libitum ens apropi a la banda sonora de produccions cinematogràfiques de la mida de James Bond, Star Wars i Indiana Jones. Tanmateix, de les 21 a les 21.30 hores, el Museu del Tabac ens proposa una visita en les seves instal·lacions, mentre que, de les 21 a les 22.30 hores, es podran apreciar les obres de l’exposició temporal Robert Capa. Retrospectiva.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Pianista al concert de sonoritats
Foto: Paula Cristina